Cum comand produse de birotica pe Tornado 2000

Daca doriti sa comandati produse de pe www.biroticatornado2000.ro, acestia sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati:

1) Dati click pe poza produsului dorit iar apoi se va deschide o noua fereastra. Alegeti cantitatea dorita si apasati butonul adauga in cos. Daca comanda dvs este corecta apasati "Continuati spre finalizare comenzii"

2) Se va deschide o noua fereastra unde daca aveti deja un cont la noi va veti loga cu numele de ultilizator si parola alese. Daca sunteti un client nou, veti completa toate detaliile contului (email, ultilizator, parola-trebuie sa aiba minim 6 caractere, confirmare parola) si datele dvs. Puteti revizui cumparaturile sau datele dvs, iar daca totul e corect, apasati Continua.

3) In noua fereastra va trebui sa alegeti metoda de transport, Daca sunteti dintr-o localitate care nu este deservita de catre serviciul de curier rapid, va putem trimite coletul cu Posta Romana. Dupa ce ati ales metoda de transport, apasati Continua.

4) Ultimul pas este sa apasati "Trimite comanda". Veti primi imediat un email generat automat prin care va dati seama ca ati reusit sa trimiteti comanda.

5) Unul din reprezentantii nostri va face confirmarea efectiva printr-un nou email sau printr-un apel telefonic in care veti fi anuntati cand anume sa asteptati comanda

© 2020 Birotica Tornado 2000