De ce continuam cu Tornado 2000 ?

Am spune, ca inca este interesant de citit istoricul nostru, fiindca  ve-ti putea mai usor sa va formati o impresie despre noi si sa intelegeti cum de am rezistat tuturor turbulentelor la care am fost supusi cu totii.

Secretul de mentinere pe luciul apei a corabiei noastre, vine dintr-o experienta si o chibzuiala in momentele dificile ale existentei societatii romanesti; in vreme buna si ape linistite, e usor sa cirmuiesti,dar in ape tulburi si vremuri grele, e mai greu. Este de fapt secretul existentei unei societati de familie, pe care dorim sa-l impartasim si altor prieteni.

Functionam din 1999, dar am folosit experienta de lucru, de peste 24 ani numai in acest domeniu, a fondatorului societatii. Fondatorul societatii impreuna cu familia si un grup mic de papetari destoinci, la fel de vechi in aceasta meserie, au inscris alaturi de alti mari papetari din Romania, pagina pionieratului si afacerilor private postrevolutionare in acest domeniu.

Tornado 2000 si-a adus aportul pe piata biroticii, printr-o politica constanta in comertul cu produse de papetarie, fie importind branduri consacrate, fie, de 9 ani ,prin brandul propriu,déjà promovat si cunoscut in toate colturile tarii.

Mentinerea si dezvoltarea societatii in acesti 17 ani a avut la baza, statisticile traite pe viu si o cunoastere a mersului pietii prin cerinte si ofertari.

Inregistrarea brandului T 2000, este pentru d-stra, un motiv sa credeti in noi si sa ne adaugati in lista prietenilor dumneavoastra seriosi, pentru ca acest brand T2000, s-a maturizat si se prezinta singur prin calitate si pret avantajos.

Este un brand romanesc, nascut cu greu din dorinta de a nu mai depinde de “bunavointa “altora, care s-au imbogatit folosindu-ne fara menajamente. Produsele pe care le oferim pietei, se adreseaza tururor virstelor si sunt cuprinse in citeva clase principale de papetarie: scoala, office, profesionale, hoby si mai nou creativ.

Ne adresam in mod special redistribuitorilor si dorim ca acestia sa se dezvolte; dezvoltarea distribuitorilor nostrii ,inseamna si succesul nostru si de aceea ii sustinem prin politici diverse.

Venim in intimpinarea distribuitorilor, cu consultanta, tehnici de vinzare si marketing, care sa va  ajute sa promovati produsele si sa obtineti un maxim de profit din afacerea d-stra.

Desi sunt  vremuri grele, incercam sa va sustinem prin conditii avantajoase, cu preturi si termene de plata bune; cauta in permanenta noul si vi-l oferim. Speram ca acum, stiind cite ceva despre noi, sa aveti un motiv sa parcurgeti toata pagina noastra si apoi sa ne contactati.

Acestea, ar fi inca o parte a raspunsului la intrebarea “De ce Tornado 2000?” si dupa acesti 17 ani, am mai adauga si :"continuam cu Tornado 2000"pentru care va multumim.

© 2020 Birotica Tornado 2000